U10, XX. Rexroth Kupa Eger

 A  XX. Rexroth Kupán vettünk részt Egerben. A négynapos tornán a 2003-as korcsoportban tizenöt csapat nevezett. A csapatokat három ötös csoportba osztották. A 2 x 20 perces mérkőzéseken a legjobb nyolcba kerülésért küzdöttek a gyerekek, ahol már az egyenes kieséses szakasza következett a tornának.

 

 

Csoportmérkőzések:

Ikarus - Hírös-Ép 3:6

Grund „B” - Hírös-Ép 2:9

CsHC - Hírös-Ép 1:5

Hírös-Ép - Roznava 6:1

 

Csoportmérkőzéseinket magabiztos játékkal nyertük meg. A nagy hőség ellenére a gyerekek közül mindenki jól játszott. Így minden mérkőzésünket mi irányítottuk. Ellenfeleinknek kevés területet hagyva a játékra, folyamatos nyomás alatt tartottuk a kapujukat. Sok szép cselt és megoldást láthattak a lelkes szülők és szurkolók.

 

Középdöntő:

Hírös-Ép - Halásztelek 10:1

 

Lendületes játékkal léptünk fel. A kapu előtti helyzeteket itt fejeztük be a legpontosabban, ezért sikerült ilyen nagy arányban győznünk.

 

Elődöntő:

Hírös-Ép - Csep-Gól 4:0

 

Ezen a napon már a harmadik mérkőzésünket játszottunk. A csapat kicsit fáradtabb volt a többi mérkőzéshez képest. Itt a helyzetek kihasználása már nem sikerült annyira jól. A játék alapján azonban teljesen megérdemelt volt a továbbjutás. 

 

1. helyért

Gödöllő - Hírös-Ép 0:3

 

Egy tetszetősen játszó csapat ellen léptük pályára a döntőben. Nagy lendülettel kezdtünk, már a második percben megszereztük a vezetést. Ezután nyugodtan játszhattuk a játékunkat. Ellenfelünk néhány alkalommal jutott csak el a kapunkig. A második félidőben még két gólt szerezve, már nem forgott veszélyben az aranyérem.


A mérkőzéseken nagyon szépen játszottunk, minden mérkőzésünket magabiztosan nyertük. Többi korosztályunkból is szurkoltak a gyerekek, szülők, amikor épp nem játszottak mérkőzést. Egyesületünk elnöke, Kertész Zoltán és családja is megnézte néhány mérkőzésünket. 


Nagyon jó lehetőség volt ez a felkészülésre és az önbizalom  növelésére a következő tornánk előtt. Július 1-6-áig   Szlovákiában egy  nemzetközi tornán méretteti meg magát a 2003-as korosztály negyvenöt csapattal szemben.

 

 Cikk:

http://www.kecskemeti-hirhatar.hu/hirek/megnyertek-az-egri-csatat-a-kecskemeti-sc-hirosep-kis-focistai

 

A tornán szereplő játékosok:

Csúri Dájmond, Szujó Attila, Csákó Patrik, Gulyás Tibor, Budai Áron, Gazdag Vajk, Cseh Balázs,  Győrfi Enzó, Banó Noel, Gulyás Nándor, Jánosi Roland, Rózsa Boldizsár, Csinger Márk

 

Torna legjobb játékosa: Szujó Attila

 

Edző:

Pelikán István

 

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!