Megyei bajnokság felsőház, záró forduló!

Az U11-es Megyei Bajnokság felsőházában U10-es csapatunk az utolsó mérkőzését játszotta. 

 

Hírös-Ép "B" - Kiskőrös 4 - 3

  

Gólszerzők:

 

Hírös-ÉP "B" : Gazdag Vajk 4

 

 

A mérkőzés előtt a sötétszürke felhők megijesztették a szülőket. Harminc perccel a meccs előtt szakadt az eső, villámlott. A kiskőrösi csapat azonban játékra készen várta, hogy le tudjuk-e játszani a mérkőzést. Az időjárás kegyes volt hozzánk és a kezdés után már tisztult az ég. A játék alatt szinte végig sütött a nap. A Kiskőrösi csapattal azonos pontszámmal a második helyen álltunk holtversenyben. A gólkülönbség azonban nem nekünk kedvezett, így csak a győzelem esetén végezhettünk a második helyen. Nagyon izgalmas mérkőzésre volt kilátás. A kezdő sípszó után fittebben és gyorsabban mozogtunk a pályán. Ellenfelünknek ez volt a harmadik bajnokija a héten, ami nagyon meglátszott a teljesítményükön. Mi irányítottuk a játékot, sikerült gyorsan vezetést szereznünk. Nagy területeket jól játszottuk be, amivel sok helyzetet alakítottunk ki. Védekezésben is nagyon fegyelmezettek és határozottak voltunk. Nem hagytunk lehetőséget, hogy a kiskőrösi gyerekek belelendüljenek a játékba. A szép megoldások után helyzeteinkből keveset értékesítettünk, így az ellenfél egy figyelmetlenség után szépíteni tudott. A második negyedben azonban sikerült még egy góllal elhúznunk, 3-1-es állással fordultunk. A harmadik negyedben ismét gólt szereztünk, gyors támadásainkkal jó egyéni megoldásainkkal nem tudott ellenfelünk mit kezdeni. Jól játszottunk az egész mérkőzésen. Nagy lehetőségeket alakítottunk ki, amelyeket ki is hagytunk. Azonban egyre jobban felébredt a vendégcsapat, és szépített újra egy védekezési hibát kihasználva. A negyedik negyed előtt két góllal vezettünk. Az utolsó játékrészben  már inkább védekeztünk azonban meccslabdáink így is nekünk voltak. Az elszalasztott lehetőségek megbosszulták magukat. 4-3-ra szépítettek a vendégek egy szerencsés góllal, így nagyon izgalmassá vált az utolsó öt perc. Ezen a napon mindenki nagyon jól teljesített, nem hagytunk esélyt ellenfelünknek. Szépen játszottunk, bátran vállaltuk az egyéni játékot. Jó volt nézni a gyerekeket, ahogy egy komoly mérkőzésen végig koncentráltan, fegyelmezetten játszottak! Ez a bajnokság több mérkőzésére is igaz. 

 

Megérdemelten szereztük meg a második pozíciót a bajnokságban hat győzelemmel és egy vereséggel, 34-13-as gólaránnyal. Nagyszerű teljesítmény az egy évvel idősebbek bajnokságában.     

 

Vasárnap szezonzáró torna Baján, ahol a kemény munkával elért ezüstérmeket fogják átvenni a fiúk:  Csúri Dájmond, Szujó Attila, Csákó Patrik, Gulyás Tibor, Budai Áron, Gazdag Vajk, Cseh Balázs,  Győrfi Enzó, Banó Noel, Gulyás Nándor, Jánosi Roland, Herczeg Adrián, Rózsa Boldizsár   

  

Az Egyesület gratulál a csapat minden játékosának a nagyszerű eredményhez!

 

Edző:

Pelikán István

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!