U-9 Kölyökliga 1. forduló!

Újra elkezdődtek a népszerű Kölyökliga küzdelmei és 2008-as korosztályunk is megkezdte szereplését. Szeptember második vasárnapján Bajára utazott kis csapatunk, hogy megmérkőzzön a helyi Bajai LSE, a jászberényi Tehetség SE és a kiskunhalasi Szilády RFC csapataival.

Az első találkozót a régi jó ismerős halasiak ellen játszották a gyerekek és végig jó tempót diktálva, nagy fölényben fociztak. A sok gólhelyzet mellett kétszer a hálót is megzörgették, így megvolt az első győzelem.
A második meccsen az eddig ismeretlen Tehetség SE volt ellenfelünk. Az első perctől elkezdve látszott, hogy a kis focistáink előrébb jelenleg tartanak a jászberényieknél és ezt, sok szép csel, kapura lövés és gól is jelezte, másodszor is három pontot szereztünk tehát.
A harmadik, egyben utolsó találkozón a házigazda ellen kellett vitézkedniük a fiúknak. A fizikálisan elég nagy fölényben lévő bajai gyerekek ellen bátran és ügyesen fociztunk, azonban a gólhelyzetek kihasználásában ezen a napon az ellenfél jeleskedett, így megérdemelten nyerték meg a mérkőzést.
Hasznos napon voltunk, túl, bár több ilyen remek színvonalú mérkőzést játszhatnánk, mint az utolsó összecsapás. A nagy melegben mindenki elfáradt, hazafelé a fagyi pedig mindenkivel feledtette a balszerencsés meccset.

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!