U-9-8 Kölyökliga 5. forduló!

A Kölyökliga 5., egyben utolsó fordulójának ismét mi adtunk otthont, banánérlelő meleg fogadta a műkerti sportcentrumba kilátogatókat. Az FC Hatvan és az Egri Sportcentrum, kívül a Szolnok együttese volt ezúttal a gyerekek ellenfele.

 

 

2007 csapatból a korcsoport minden játékosa részt vett a záró fordulóban. Így sok cserével és önfeledt játékkal lehetett számolni a mai napon. A bajnokságban a biztos második helyhez 4 pontot kellett szereznünk. Az FC Hatvannal kezdődtek a megmérettetések. Nagy fölényben játszva, minden szempontból megérdemelten 5-1-es győzelmet arattak a gyerekek. Sok szép cselt és ügyes dolgot láthattak a szülők és szurkolók a fiúktól.

2008-as fiúk következtek A hirtelen bejött forróság nem zavarta meg kis focistáinkat, első mérkőzésükön a hatvaniak csapatát sikerült két vállra fektetniük. Szép támadások, remek gólok jellemezték a 7-1-el záruló találkozót.

 

 

A múlt heti 2007-es korcsoportban megrendezett Hirös-ÉP kupán való kiesés miatt a Szolnoki MÁV csapatán szerettek volna revansot venni a srácok. Így vágták bele magukat a küzdelembe. Ez a motiváltság látszott a találkozó minden percében, hogy most nem fogják kiengedni kezünkből a győzelmet. Sok helyzettel tarkított jó iramú mérkőzésen 3-0-s eredmény azt jelentette, hogy biztos a második hely a bajnokságban.

A második meccset a 2008-as Szolnoki MÁV jó erőkből álló csapatával vívtuk. Ellenfelünk már az első percben kétgólos előnyre tett szert, ezután azonban talán a szezon játékát produkálták a fiúk. Nagy akarattal, rengeteg gólhelyzetet dolgoztak ki és sikerült megnyerniük a meccset. 3-2 nagy győzelem volt.

 

 

Az utolsó fordulóban az Egri Sportcentrum futballistái ellen játszhattak a gyerekek. Igazi gálát mérkőzést rendeztek a megfogyatkozott és elfáradó egri srácokkal szemben. Mindenki kifocizhatta magát egy örömjátékkal.  A lefújáskor 15:2 eredményt könyvelt el.

Ezzel az eredménnyel a legtöbb rúgott és legkevesebb kapott góllal zártuk a Kölyökiga idei szezonját a második helyen. Az első Loki Focisuli csapata csak 1 ponttal előzött meg minket. A bajnokság során 1 döntetlen és egy vereség mellett minden mérkőzésen győztesen hagyták el a pályát a legények. Ezzel is mutatva az idei remek felkészülésüket, lelkesedésüket, küzdeni tudásukat ami egész évben jellemző volt rájuk. A Kölyökliga zárásaként minden csapat átvehetett egy kupát és minden gyerek átvehette megérdemelt aranyérmét amit a szerevezők biztosítottak.

 

Az utolsó mérkőzésen sem mutatkoztak a fáradtság nyomai a U8-as csapaton, magabiztos és ügyes játékkal arattak a gyerekek nagy gólarányú 8-0-s győzelmet az Egri Sportcentrum apró labdarúgói ellen.

U8as csapatunk ezzel a Debreceni VSC hasonló korú együttese mögött szerzett ezüstérmet, ami- úgy hisszük-  dicséretre méltó teljesítmény a gyerekektől. Összességében elmondható, hogy egy remek mérkőzéssorozaton vagyunk túl, ami remekül szolgálta a gyerekek felkészülését.

 

 

A 2008-as csapat tagjai:

Nagy Ákos, Hajnal Viktor, Gajdos Márk, Korpácsi Máté, Mettler Ádám, Szabó Roland, Kiss László, Keresztes Zoltán, Gajdos Márk, Tóth Viktor, Kobela Patrik, Szebellédi Bátor, Fegyvári Kristóf

 

Kurucsai Milán, Gyenes Tamás, Havas Csaba koordinációs edző, Kerpits Ferenc kapusedző

 

A 2007-as csapat tagjai:

Zoboki Krisztián,  Lehotai Ákos, Seres Richárd, Szűcs Szilárd, Czumbil Mihály, Dömötör Zsolt, Diószegi Kristóf, Fleig Áron, Szabó Benedek, Rékasi Dávid, Csőszi Balázs, Kovács Dezső, Lőrinc Marcell, Gyenes Róbert

Pelikán István, Koós Károly, Havas Csaba koordinációs edző, Kerpits Ferenc kapusedző

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!