U-9-8 Kölyökliga 4. forduló!

Vácdukára érkeztünk Pünkösd vasárnap a Kölyökliga 4. fordulójára.

Az időjárás hozta a formáját, ahogy csapataink is. Számítani lehetett rá, hogy rossz idő lesz és bíztunk abban is hogy sikeres forduló elé nézünk. Ellenfeleink a hazai Dunakanyar Régió UFC csapatán kívül a nagy múltú UTE és a budapesti Gloriett SE voltak.  Kellemes környezetben, igazi füves pályán focizhattak a gyerekek.

 

 

2007-es korcsoport kezdte a megmérettetéseket a Gloriett SE ellen. Nem engedtük ellenfelünket kibontakozni, a nagy nyomást nem tudtuk gólra váltani. Ellenfelünk pedig könyörtelen volt. Két hibánkból kétgólos előnyre tett szert 0-2 oda. Ebből kellett felállnunk, ami sikerült is. Már kiegyenlítettebb játék során szépen megfordítottuk az eredményt és kétgólos előnnyel megnyertük a párharcot 5-3-ra.

2008-as srácok következtek csapatunk mindössze 6 játékossal vágott neki a küzdelmeknek. Első mérkőzésüket nagy lendülettel játszva magabiztosan nyerték meg a fiúk, kifejezetten szép dolgokat láthattunk tőlük a pályán.

 

 

2007-es csapat a második körben az Újpest csapatával játszott. Kellően felpörögtek a srácok és egy izgalmas jó iramú mérkőzésen győztek 3-1-re.

A kisebbek az Újpesti TE 8 évesei ellen játszhattunk és  bár egy erős csapattal álltunk szemben, a fiúk folytatták az első meccsen tanúsított látványos játékot. A találkozó nagy részében a kapuja elé szegezték ellenfelüket, de lám milyen a sport, szinte minden gólhelyzet kimaradt és a rengeteg rúgott kapufa ellenére is elvesztettük a meccset. Sebaj, volt még egy lehetőségünk a javításra.

 

Az utolsó fordulóban a hazai csapattal Dunakanyar Régió UFC-vel játszottunk. Mai napon nem tudtak megfelelően kiállni és ez a játékon is érezhető volt. Nagyon ötletesen játszva. Sok támadást építve 7-0-ra győztünk. Ezzel a mai napon nagyon kiegyensúlyozott és sikeres játékkal 9 pontot gyűjtöttünk. Közben a másik fordulóra is figyeltünk egy kicsit, ahol közvetlen riválisaink mérkőztek meg többek között egymással is. Saját teljesítményünknek és a kedvező eredményeknek hála egy helyet léptünk előre a tabellán, így a második a csapat a Debrecen mögött. Az utolsó fordulóig kiélezett lesz a bajnokság.  

A harmadik összecsapást már egy kissé fáradtan játszották a 2008-as fiúk, de minden erejüket mozgósítva értékes pontot szereztek.

Ismét nagyon hasznos három mérkőzésen vagyunk tehát túl és azt hiszem senkit nem kellett elaltatni ezen a délutánon.:)

 

Találkozunk május 29.-én Kecskeméten, az idei utolsó forduló alkalmából.

                

2007-es csapat tagjai: Lehotai Ákos, Zoboki Krisztián, Seres Richárd, Szűcs Szilárd, Czumbil Mihály, Dömötör Zsolt, Diószegi Kristóf, Fleig Áron, Gyenes Róbert

Edzők: Pelikán István, Koós Károly

 

 

2008-as csapat tagjai: Hajnal Viktor, Nagy Ákos, Szabó Roland, Metler Ádám, Kobela Patrik, Szebellédi Bátor

Edzők: Kurucsai Milán, Gyenes Tamás

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!