U-9-8 Kölyökliga 3. forduló!

KÖLYÖKLIGA 3. forduló

A hétvégén újabb Kölyökliga forduló előtt álltak csapataink. A Budapest Honvéd, a Vasas és a Gödöllő csapataival mérkőztünk meg ezen a vasárnap és többek között a nem túl ideális időjárással is meg kellett küzdeni a gyerekeknek. Ezt lassan már megszokják az eddigi fordulókban sem volt kegyes hozzánk az idő.

 

A 2007-es korosztály kezdte a mérkőzéseket a Budapest Honvéd FC ellen. Gólra törő játékkal, magabiztos diadalt arattak. 6-1-es eredménnyel, jó kezdéssel indították a napot.

A 2008-as gyerekek is nagyon várták már a megmérettetéseket, mert szerettek volna javítani azt ezt megelőző fordulón, mert az bizony nem sikerült túl fényesre, de a két hétben elvégzett munkában joggal bízhattak ezen a napon. Az első mérkőzést a Budapest Honvéd gyerkőcei ellen vívták. Kis puhatolózás és ismerkedés után kezükbe vették a srácok az irányítást és sorra dolgozták ki a helyzeteket, amiből a négyet sikerült is gólra váltani. A védekezésünk is jól működött, illetve Hajnal Viktor is a helyén volt a kapuba, így kapott gól nélkül sikerült lehozni a meccset. Kezdésnek nagyon is jó volt. Mindenki remekül játszott. Végeredmény: 4-0 nekünk.

 

 

Második körben a 2007-esek a Vasas Kubala Akadémia csapatával mérhették össze tudásukat. Ezen a napon a megszokottól több hibát követtek el a gyerekek védekezésben. Így fordulhatott elő, hogy a mérkőzésen először a mi csapatunk vezetett, de a Vasas először csak szépített, majd megfordította a mérkőzést a saját javára. Az utolsó részében a játéknak minden erejüket mozgósították a srácok és megszerezték a győzelmet. Nagyon kiélezett sokgólos meccsen, sok hibát elkövetve sikerült győztesen elhagyni a pályát 5-4-es eredménnyel. Jelesre vizsgáztak a gyerekek küzdeni tudásból.

A 2008-as csapat is a Vasassal játszott. A mieink ott folytatták ahol az előző mérkőzésen abbahagyták. Mindenki agresszívan, bátran, gyorsan és célratörően játszott. Hátul is nagyon összeszedett volt a társaság és szebbnél szebb labdakihozatalokat mutattak be Ákosék. A helyzetkihasználásunk is feljavult és ennek köszönhetően nagyarányú győzelmet arattunk. Így még egy kapott gól is bőven belefért, hiszen a végeredmény 8-1 lett a mi javunkra.

 

 

Az utolsó körben a Gödöllői SK csapata ellen léptek pályára a 2007-es srácok. Az első helyről várhatta a Gödöllő az összecsapást. Mi pedig szerettük volna, ha ez mérkőzés végén megfordul. Ez kicsit lehet, hogy a játék rovására is ment. Nehezen találtuk a ritmust. Ellenfelünk viszont nagy iramban játszott. Gyorsan vezetést szerzett a Gödöllő, nekünk csak szépíteni sikerült. A félidőben már 3-1-re vezetett ellenfelünk. A második játékrészben már jobban ment a játék. Ismét nagyot küzdöttek a gyerekek. Sajnos ez most csak a szépítésre volt elég, mert 4-3 arányban a Gödöllő bizonyult jobbnak. A mai napon gratulálni kellett ellenfelünknek, mert jobb formában volt. Azonban a bajnokság nem egy mérkőzésből áll. Még sok forduló van hátra,  lehet javítani.

A 2008-askonál mind a két csapat két győzelemmel vágott neki ennek a meccsnek. Ez az összecsapás ígérkezett a legnehezebbnek a három közül. Igazunk is lett. Rögtön egymásnak esett a két csapat és az első percben az ellenfél meg is szerezte a vezető találatot. Szerencsénkre ez a végét is jelentette számukra a találkozónak. Ugyan is a bekapott gól után talán először, mióta Milán bácsi és én vagyok az edzőjük, Márkó és a társai folytatták az elkezdett megbeszélt bátor játékot. És ez nyerőnek bizonyult. Szépen lassan a Gödöllőiek fölé nőttünk. Hátul Ákos, Roli és Viktor alkotott nagyszerűen, támadásban pedig Patrik és Márk játszott kitűnően, szinte hiba nélkül. Az eredményt sikerült megfordítanunk Patrik két góljának köszönhetően. A csapat többi tagja is nagyszerűen szálltak be a meccsbe. A végén még tudtunk Márkó révén szerezni egy gólt, ezzel beállítva a 3-1-es végeredményt. Ez igazi csapatmunka volt. Ami kettő hete nem sikerült, most minden bejött, de ezért a srácok nagyon sokat dolgoztak egész nap. Főleg az utolsó mérkőzésen. Nagyon nagy gratuláció nekik. Folytatni kell a munkát, nincs megállás és akkor még jobb lesz a játék. Gratulálunk a csapatnak a 9 ponthoz. Szép volt fiúk!

 

 

2008-as csapat tagjai: Hajnal Viktor, Nagy Ákos, Szabó Roland, Keresztes Zoltán, Gajdos Márk, Metler Ádám, Kobela Patrik, Szebellédi Bátor

Edzők: Kurucsai Milán, Gyenes Tamás

 

2007-as csapat tagjai:: Lehotai Ákos, Seres Richárd, Szűcs Szilárd, Czumbil Mihály, Dömötör Zsolt, Diószegi Kristóf, Fleig Áron, Gyenes Róbert

 

Edzők: Pelikán István, Koós Károly

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!