U-8 Kölyökliga 3. forduló!

 

Kölyökliga 3 forduló Kecskemét!

 

Gyorsan szaladnak a hetek és már a harmadik fordulójához érkezett a Kölyökliga. Kecskemétre érkeztek a Gloriett, a Dabas és az Újpest FC. csapatai. Ám kezdés előtt nem sokkal, kellemetlen meglepetés érte a 2009-s korosztályt. Az Újpest FC-s gyermekek nem érkeztek meg kellő létszámban. Így újra csak kettő mérkőzés várt ránk, ráadásul hosszabb játékidővel és pihenő nélkül.

Az első mérkőzésünket Dabas ellen játszottuk. A fiúk némileg váratlanul, de annál nagyobb örömünkre, kinyitották a gólcsapatot. Hogy mit jelentett ez? Szinte annyi gólt sikerült elérniük, mint az eddigi mérkőzéseken összesen. A srácok mindent beleadtak és mindemellett örömömre szolgált az is, hogy maximálisan a gólszerzés lebegett a szemük előtt. Azt hiszem, rekord eredményt értünk el, amit nehéz lesz túlszárnyalni. A lefújáskor, a nagyarányú győzelem miatt, jogosan vigadhattunk.

 

Sc. Hirös-Ép – Dabas FC. 16:0

Gólszerzők: Makai Bendegúz (6), Kis Csaba(4), Csorba Olivér(2), Ónodi Nándor(2), Csordás Zoltán(1), Kaldenecker Ármin(1)

 

Második mérkőzésünk már nem ígérkezett ennyire könnyűnek. Ennek kettő oka is volt. Az első, hogy az előző mérkőzés fáradtságát nem volt idő kipihenni, a második pedig, hogy remek ellenfelet kaptunk.

Az első félidőben felváltva forogtak veszélyben a kapuk, de gólt egyik csapat sem tudott elérni. A második félidő rémálomként indult számunkra. Rövidzárlatunk három kapott gólig tartott, így elég kilátástalan helyzetbe kerültünk. Szerencsére a fiúk elhitték, hogy játékidő bőven van még arra, hogy elkezdjük a felzárkózást.

Egyre több veszélyes támadást sikerült vezetnünk és szép számmal gólhelyzeteket kialakítanunk. Egyvalami mégis hiányzott a játékunkból, méghozzá a gól. Az idő vészesen fogyott és a várt fordítás is elmaradt, de mégis nagy dicséret illeti a fiúkat. Reménytelen helyzetből is felvállalták a bátrabb, támadóbb játékot és hittek abban, hogy sikerülhet győztesként kikerülniük a játékhelyzetből.

Tehát kudarcról beszélni nem lehet, mert mindent megtettek azért, amire vágytak.

Összesen hat pontot gyűjtöttünk és ez remek teljesítmény a céljaink eléréséhez.

 

Sc. Hirös-Ép – Gloriett SE. 2:4

Gólszerzők: Ónodi Nándor(1), Csordás Zoltán(1)

A csapat:

Erdős Rómeó, Kaldenecker Ármin, Csordás Zoltán, Csorba Olivér, Makai Bendegúz, Kis Csaba, Ónodi Nándor, Juhász Bálint

Edzők: Koós Károly, Keresztes Zoltán

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!