U-8 -Főnix - Gold Kupa Székesfehérvár!

U 8-as csapatunk vasárnap Székesfehérváron szerepelt. A tornán rendhagyó módon 3 X 0.6-os kiskapukra játszottak a csapatok és a megszokott 4+1-es felállás helyett csupán 4-4 mezőnyjátékos küzdött a szűkített játéktéren. Két hatos csoportba voltak osztva a csapatok és az öt csoportmeccs után még két helyosztó is következett.
A kaposvári Bene Akadémia csapata ellen kezdtünk. A fiúk kissé megilletődve fociztak, az ellenfél gyors góljára csak az utolsó pillanatokban válaszoltunk, nagy bravúr volt. :)
Ennél csak a következő mérkőzésen alakítottak nagyobbat, amikor a későbbi tornagyőztes MTK ellen kétgólos hátrányt sikerült egalizálniuk. A harmadik találkozón már oldódtak a gátlások, sikerült megszoknunk a körülményeket, a Vasas Pasarét ifjai ellen győztünk. Az ASI DSE és a helyi Főnix Gold ellen már felszabadultan, nagy örömmel fociztak apró legényeink és nagy arányú győzelmeket arattak. A csoport második helye az elődöntőbe kerülést jelentette.
Nem túl szerencsés dolog volt, hogy utolsó csoportmeccsünket követően azonnal pályára kellett lépnünk. Hiába szereztünk vezetést a Dalnoki Akadémia csapata ellen, sajnos nem sikerült a döntőbe kerülnünk.Két mérkőzésnyi pihenő következett mielőtt harcba szállhattunk a bronzéremért. A PMFC fiataljai voltak az ellenfél és könnyed, ügyes játékkal győzni tudtunk.
Összességében jó megmérettetés volt ez a srácoknak,jól alkalmazkodtak az új ingerekhez és újra csodás dolgokat csináltak a pályán.Tehetséges játékosunk, Nagy Ákos a torna válogatottjába is bekerült, de a többiek is kitettek magukért.
 
A csapat tagjai: Mettler Ádám, Gajdos Márk, Nagy Ákos, Tóth Viktor, Fegyvári Kristóf, Szabó Roland, Hajnal Viktor, Keresztes Zoltán
Edzők: Kurucsai Milán, Gyenes Tamás, Üres Farkas Barnabás
Eredmények:
 
Bene Akadémia 1:1
MTK                 2:2
Vasas Pasarét   2.1
ASI DSE           6:1
Főnix Gold         4:1
Dalnoki Akadémia  1:3
PMFC               5:0
 
Hajrá Hirös ÉP! :)

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!