U-8-9 Kölyökliga Gödöllő!

Kölyökliga U8-U9!

 

 

Elkezdődött a 2015-s idény a legkisebbeknél is. A 2006-s és a 2007-s korosztály Gödöllőn  volt hivatott pályára lépni. Komoly feladat előtt álltak a srácok. Ebben az évben először kellett szabadtéren játszaniuk és a parketta után a műfű sem könnyítette a helyzetüket. Arról nem is beszélve, hogy szerettünk volna a legjobb csapatok közzé kerülni, ezért a hét csapat közül az első három helyezést el kellett hogy érjük.

Az erőviszonyokat figyelembe véve ez azért nem tűnt lehetetlen vállalkozásnak. A Loki-t jól ismerjük és őket magunk mellé is rangsoroltuk, de a többieket szerettük volna magunk mögé utasítani. A mai napra már elmondhatjuk, hogy ez sikerült is. Ehhez azért kellett egy-két dolognak történnie.

A legfontosabb, hogy a 2006-s korcsoport olyan magabiztosan győzte le összes ellenfelét, amely után senki sem vitatta a 18 pontjukat. A srácok elérték az elmúlt egy évben, hogy bárki ellen dominálni tudnak és gyakorlatilag csírájában fojtják el az ellenfeleik próbálkozásait. Képesek óriási zavart okozni a védekező zónájukban is és így könnyedén gólra váltani támadásaikat. Ha néha  mégis áthámozzák magukat a mi térfelünkre, akkor ott pedig jön a masszív  védelmi és kapus segítség.

A nagy ellenfél, a Debrecen is belelépett malmunkba és felőröltük őket. Így a tavalyi vereségért most alaposan helybenhagytuk őket. Vereségük olyan zavart okozott náluk, hogy utána botlottak még egy párszor.

Mi nem tettük meg ezt a szívességet és a 100%-s teljesítmény nagyon szép eredmény.

 

A 2007-s csapat most több sebből is vérzett. A három győzelem, egy döntetlen, és kettő vereség is ezt mutatja. Ez összességében elfogadható eredmény, de volt egy – két olyan mérkőzés, ahol ha a szív mellett időnként a fejünket is használtuk volna, akkor talán felénk billen a mérleg nyelve.

A megszerzett tíz pont így is a klubok rangsorában az első helyre repített bennünket, hiszen 28 pontnál többet egyik egyesület sem gyűjtött.

Így folytatás a felsőágon!

 

Gratulálunk mind a kettő korcsoportnak az elért szép eredményhez!

 

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!