U-6 II. Szilády RFC – Kis Italia Pizzéria

Hétvégén a 2008-as korosztállyal Kiskunhalason vettünk részt tornán. A tornáról tudni kell, hogy egy évvel idősebbeknek volt meghirdetve, de úgy gondoltam, hogy jó erőfelmérő lesz a gyerekeknek és nekem is. A kupán 9 csapat vett részt. Összességében elégedett voltam a srácok teljesítményével. Felvették a versenyt a nagyobbakkal és egyszer sem voltak alárendelt szerepben. Próbálták az utasításaimat végrehajtani és ezt kívülről jó volt látni. Minden szempontból jó döntés volt, hogy elindultunk, hiszen a célt újra elértük. Minden srác sok játéklehetőséghez jutott és ez a legfontosabb. A csapat tagjai: Hajnal Viktor, Nagy Ákos, Gajdos Márk, Szabó Roland, Korpácsi Máté

Az első csoportmeccsünket a hazaiak első számú csapatával játszottuk. Kicsit álmosan kezdtünk és megilletődöttek voltunk, ezért az ellenfél hamar vezetést szerzett. Nem adták a gyerekek fel és nagy rohamok után sikerült egyenlítenünk Hajnal Viktor góljával. Sajnos a végére kicsit elfáradtak a gyerekek és kijött, hogy az ellenfelet idősebb játékosok alkotják és a végére elhúztak.                          SC-Hirös Ép-Szilády RFC : 1-6

A második csoportmeccsünkön a Kelebia csapatával mérkőztünk meg. Ezen a meccsen már nagyon is felvettük az ellenféllel a versenyt. Bátrak voltak a srácok, letámadtak minden elveszett labda után és meg merték csinálni a cselt is. Ennek volt az eredménye, hogy az utolsó 4 percig 2-2 volt az állás. Az ellenfélben volt egy srác akit nem tudtunk tartani és a végére el tudta dönteni a találkozót, így nyert a Kelebia 4-2re.

A 7-9 dik helyért szállhattunk csatába, mivel a csoport harmadik helyét sikerült megszereznünk. Első helyosztó meccsünket a halasiak negyedik csapata ellen játszottuk. Itt már teljesen az ellenfél felé nőttek a srácok. Bátor, ötletes támadásokat vezettek és csak két kontra gólt kaptak, azon kívül az ellenfél át sem lépte a félpályát. Így a jó játéknak köszönhetően 3-2re nyertünk.                                         Sc-Hirös ÉP- Szilády RFC 4- : 3-2

Az utolsó mérkőzésünket a Szilády RFC 3 csapatával játszottuk és szerettünk volna a tornától és az évtől győzelemmel búcsúzni. A srácok hasonló erősségű csapat ellen léptek pályára mint az előző meccsen és ez játékban is kijött, mert sokkal ügyesebbek voltak megint csak. Szépen, bátran és ügyesen cselezgettek a srácok, néha egy két passz is egész jól sikerült, de a helyzetek kihasználásánál adódtak gondok, mert rengeteg lehetőséget elpuskáztunk. Győzelmünk így sem forgott veszélyben, végig kézben tartva a mérkőzést sikerült nyernünk 3-2-re.

Így a torna 7-dik helyezését értük el, ami szerintem nagyszerű teljesítmény. 4 meccsből kétszer kaptunk ki és kétszer nyertünk és mindenki kivette a részét a sikerből. Gratulálok a srácoknak!

Hajnal Viktor: Házi gólkirály lett 5 rúgott góljával. Végig kiemelkedően és megbízhatóan focizott. Vezéregyéniség volt.

Nagy Ákos: Kicsit visszafogottabb volt, mint szokott lenni, de végig küzdötte a napot és nagyon sokat szerelt. Előre fele bátrabb játékot várok tőle.

Gajdos Márk: A csapat leghasznosabb tagja volt megint. Kora ellenére nagyon jól megérti amit kérek tőle és azt maximálisan be is tartja. 4 gólja önmagáért beszél. Szintén vezéregyéniség volt.

Szabó Roland: Nagyon sokat fejlődött az egy hónap alatt, mióta elkezdett edzésre járni. Kezd felnőni a többiekhez és egyre bátrabban és hasznosabban száll be a meccsekbe. Az a bizonyos gól is hamarosan össze fog neki jönni, ebben biztos vagyok.

Korpácsi Máté: Mátétól többet vártam. Nem figyelt oda, hogy mit kérek tőle, nem nagyon láttam rajta a küzdeni akarást sem, de csinált szép dolgokat, tehát látszik rajta, hogy tehetséges. Nem lehet mindig jól játszani, a következő tornán biztosan jobban fog focizni.

 

Ezúton szeretnék minden kedves szülőnek, edzőkollegáknak, az összes Hirös Ép-es kis lurkónak, valamint mindenkinek, aki ilyen vagy olyan módon segített a klub működését és természetesen Kertész Zolibának kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog és sikerekben gazdag új évet kívánni! Hajrá Hirös-Ép!

 

Edző: Gyenes Tamás

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!