U-6 XVII. SC. Hirös-Ép Torna

 

Az elmúlt hétvégén vettünk részt a saját rendezésű tornánkon. A legkisebbeknél tíz csapat vitézkedett a fényes díjakért. Nagyon készültek a srácok és izgatottan várták az alkalmat, hogy megmutathassák mennyit fejlődtek az elmúlt hetekben, hónapokban.

Egy csapat visszalépése miatt ketté kellett osztani ezt a korosztályt. A hosszú hétvége miatt szinte csere nélkül maradtak a fiúk.

A tornán mindenki hat mérkőzést játszott. Voltak könnyű és nehéz meccsek. Az egyik csapatunk végig magabiztosan gyűjtögette a győzelmeket, míg a másik verhető ellenfelek ellen maradt alul. Így ők az alsóágra kerültek.

Izgalmakból nem volt hiány.  A döntőbe jutás és a döntő is büntetőkkel dőlt el a javunkra. A három muskétás szinte teljesen elkészült az erejével, de a lelkesedésük átsegítette őket a legnehezebb pillanatokon is.

Ezért megérdemelten nyerték meg a tornát. Szenzációs élmény volt a srácoknak, szülőknek és nekünk is edzőknek, egyesületi vezetőknek. Régen dőlt el gyermek mérkőzés ilyen izgalmak közepette.

A másik csapatunk végül a nyolcadik helyen zárta a napot. Viszont ők is végig focizták a napot és mvel egy csapat vagyunk, ezért az aranyérem őket is megillette.

 

A torna győztes csapat: Fleig Áron, Dömötör Zsolt, Diószegi Kristóf.


Csapat tagjai voltak még: Czumbil Mihály, Seres Richard, Lehotai Ákos, Csősz Martin.


Különdíjasok: Fleig Áron, Seres Richard

A torna válogatottja:  UFC: Algisi Márk, H-Ép: Seres Richard, Fleig Áron, Tisza V: Vereska Hunor, Jászberény: Muhari Zalán, Szentmiklósi FS: Pljisovszki Gergő, KTE: Gyapjas Botond, Szolnoki MÁV: Terjék Marcell, Szanda FS: Tenkes- Tóth Gábor, Lőrincz Gergő

 

A torna végeredménye: 1. Sc. Hirös-Ép, 2. Szanda FS. 3. Szolnoki MÁV 4. KTE 5. Szentmiklósi FS. 6. Jászberény TSE. 7. UFC 8. H-Ép 9. Tisza Volán 10. Kinder Ovi

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!