U-6 Mikulás Kupa Sződ!

                                                                Egy mese első fejezete   

Legkisebb korosztályunknál is elérkezett az idő, amikor egy bizonyos kupa nevezetű valamin kellett részt venniük. Nagyon vártam, ezt a napot és szerintem ők is. Izgultam, hogy mi fog zajlani Sződön a Mikulás kupán, hiszen ez a korosztály még soha nem volt olyan focimeccsen ahol egy idegen bácsi értelmetlenül és fáradhatatlanul fújkálja a sípot, amit eddig „ Tomi bácsi” és ,,Milán bácsi” fújkált. Velük szembe pedig különböző színű mezekben ismeretlen gyerekek rohannak feléjük egy labdával, hogy a kapuba gólt rúghassanak. Miért kell felvenni a piros mezt? Miért nem jó a sárga, amibe edzésre szoktak menni? Miért nincs olyan mezszám, mint ami a melegítőjükön van? És még sorolhatnám a hasonló kérdéseket. Annyira aranyosak voltak a gyerekek. Ragyogó szemekkel és érdeklődő tekintettel figyelték, hogy mit kérnék tőlük a mai napon, de megkockáztatom, hogy egyik manó sem értette, hogy miről is habratyolok. Mért ne lehetne a labdát kézzel is megfogni, hisz edzésen is megfogják…
Bizony itt szabályok voltak, amiket először meg kellett tanulnunk, majd be is kellett őket tartanuk. A srácoktól és az egy szem leányzótól pedig csak annyit kértem: ,, Egy nagyon fontos feladatotok van: jól kell magatokat érezni egész délután!” Ez pedig sikerült. Nem is szeretnék egy meccset sem külön leirkálni, hogy mennyi gólt kaptunk, vagy mennyit rúgtunk vagy ki volt az ellenfél, mert ez ma teljesen másodlagos volt. A gyerekek minden mérkőzést élveztek, nevetgéltek, a szünetekben játszottak és bolondoztak. Vidámak voltak és mosolygósak és alig várták, hogy újra pályára léphessenek. Nekem pedig ennél több nem kellett ma. Minden szempontból megérte elhozni a 4 mini manót ide Sződre. Hatalmas élménnyel gazdagodtak, efelől nincs kétségem. A csatakiáltásunkat pedig (1,2,3 hiiirrröössssééééppppp) tökéletesre fejlesztettük a 4 lejátszott meccs alatt.

Kedves gyerekek!
Ez csak az első fejezet volt! Még nagyon sok lap van, amit meg kell töltenünk szép kedves emlékekkel. Olyanokkal, mint a mai is volt!

Köszönöm szépen nektek ezt a szép ajándékot Mikulásra. A mese nem sokára folytatódik!

A csapat tagjai: Tovaj Csanád, Tóth Dorina, Horváth András, Bodor Balvin

Edzők: Kurucsai Milán, Gyenes Tamás

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!