Bronzéremmel tértek haza a legkisebbek.

 

A hétvégén Szolnokon került megrendezésre a legkisebbeknek is a hagyományos emléktorna immár kilencedik alkalommal. A kupán 12 csapat vett részt. Mi csoportunkba a Rendőr TE Szegedről, Szolnoki MÁV ésLurkó Focimánia Szolnokról került. 

 

Az első mérkőzésünket a Rendőr TE ellen játszottuk. Magabiztosan és gólratörően fociztak a fiúk. A végeredmény 4-1 lett a javunkra.

 

Második meccsen a nagy múltú Szolnoki MÁV-val kerültünk szembe. Az ellenfél csapatában játszott egy ügyes kisfiú aki maga döntötte el a tornát a 26 góljával. Mi próbáltuk őt semlegesíteni és a játékból kivonni. Ez olyan jól sikerült, hogy 2-0-ra mi nyertük meg a mérkőzést. 

 

A harmadik ellenfelünk ellen csak az volt a kérdés, hogy mennyivel leszünk jobbak. Itt három gólig jutottunk és megnyertük a csoportot.

 

Az egyenes kiesésben a kecskeméti UFC volt az ellenfelünk és egy emlékezetes csata kerekedett ki a mérkőzésből. Gyorsan vezetést szereztünk,de a folytatás elmaradt. Az UFC fordítani tudott és már már elúszott a mérkőzés amikor egy jogos büntetővel egyenlítettünk. Utána jött az amit nehezen visel az idegrendszer, de a szerencse mellénk pártolt és büntetőkkel a négy közzé jutottunk.

 

Ott a rendező Szanda Focisuli csapata várt ránk. Sajnos egy kis félreértés után váratlanul és felkészületlenül pályára kellett lépnünk. A fiúk játékán és koncentrálásán ez meg is látszódott. Enervált  foci a vereséghez vezetett. 4-1-re nyert a motiváltabb vendéglátó.

 

Nekünk maradt a bronzcsata a Monor csapatával. Náluk is játszott egy ügyes kisfiú akire különösen figyelni kellett. A fúk nagyon szerettek volna éremmel hazatérni és az egész napi teljesítményüket megkoronázták egy 5-2-es győzelemmel.

 

Szeretném kiemelni, hogy a csapatból jó páran az első olyan tornájukon vettek részt, ahol a lebonyolítás miatt egész nap mentek a küzdelmek. Szokatlan volt a sok várakozási idő, a helytelen táplálkozás és a pihenés hiánya is nehezítette a feladatukat. Ennek ellenére nagyon szép és értékes volt számunkra ez a torna.

A hiányérzetem az miatt van, hogy a sok gólon csak kettő fiú osztozott meg. Úgy érzem a többieknek ebben is fejlődnie kell. A csapatnak jót tesz, ha van több góllövője is. A csapatból szeretném négy fiú játékát kiemelni. Kocsis Manó, Jelen Bence, Sallai Dániel és Pintér Marcell átlagon felül teljesített. 

 

A kupa végeredménye:

1. Szolnoki MÁV

2. Szanda FS.

3. SC. Hirös-Ép

4. Monor  

 

A tornán Sallai Dani a legjobb védőjátékos címet nyerte el.


A csapat tagjai: 

Kocsis Manó, Jelen Bence, Sallai Dániel, Pintér Marcell, Kocsis Máté, Mányoki Ádám, Szabados Levente, Dakó Gábor.

Edző: 

Koós Károly, Pelikán István


 

Gratulálunk!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!