U-6 II. XVIII. Sc.Hirös-Ép torna

XVIII. HIRÖS-ÉP TORNA

A hétvégén 4 város 6 csapata mérte össze tudását a XVIII. Hirös-Ép Tornán a 2008-as korcsoportban. A gyerekek és én is vártam már az újabb megmérettetést. A tornán a Kiskunmajsa és az MTK-MFS egy-egy csapattal, a Szolnoki Máv és mi két-két csapattal indultunk. Így alakult ki a 6 csapatos mezőny.

Lassan egy éve, hogy elkezdtem dolgozni a gyerekekkel. Azt gondolom, hogy a srácok szépen fejlődnek. Ki gyorsabban és ki lassabban, de ez természetes. Ezen a napon két csapattal kellett indulnunk, amit egy cseppet sem bántam, mert a cél továbbra is az, hogy sokat játsszon mindenki. 5 mérkőzés várt mindenkire így minden gyerkőc 75 percet csak focizással tudott eltölteni. Véleményem szerint ez volt az eddigi leghasznosabb tornánk. Itt nagyon jól kijött, hogy kinek miben kell fejlődnie, illetve az is, hogy mindenkinek nagyon sokat kell még fejlődnie. Roli halványabban teljesített, mint ahogy gondoltam. Egy kicsit bátrabb játékot vártam tőle. Lehetősége volt, hogy megmutassa magát, hogy mit is tud, de ez sajnos csak részben sikerült. Viktortól és Ákostól is egy kicsit bátrabb játékot vártam. Őket azért tettem egy csapatba, mert éjjel nappal együtt vannak, és nagyon ügyesen játszanak egy csapatban. Hiányoltam tőlük a sok letámadást, labdaszerzést, a szép cseleket. Hozzáállásban velük nem volt gond, küzdöttek, hajtottak. Mátét nem értem. Itt volt a lehetősége, hogy végre focizhasson, hogy azt csinálhassa a hétvégén is, amit szeret. Nem láttam rajta, hogy élvezné a játékot. Tudom, hogy ő még kicsit le van maradva a többiekhez képest, de az zavart, hogy nem is akart bizonyítani. Az utolsó meccsén, pedig mint ha kicserélték volna. Úgy ment, mint a mérgezett egér. Öröm volt nézni. Miért kellett erre egy egész délelőttöt várni? Márkót csak dicsérni tudom. Újra vezéregyénisége volt a csapatnak. Végig azt csinálta, amit kértem tőle. Nagyon ügyes volt. Vele maximálisan elégedett vagyok. Bemutatkozott a csapatunkban egy új kis tehetség Ákos személyében. Ő 2009-es születésű és 2 hete jár hozzánk focizni. Bedobtam a mélyvízbe és nem okozott csalódást. Ügyes volt, lelkes volt és ismerkedett a focipálya közegével. Neki külön szeretnék gratulálni.

A tornán végül a harmadik és az ötödik helyezést szereztük meg. Összességében elégedett voltam a látottakkal. Sok olyan hiányosságot észrevettem, amit a jövőben többet kell gyakorolnunk. Ezért tartom hasznosnak ezt a napot. A torna válogatottjába Hajnal Viktor és Gajdos Márk is bekerült. Gratulálok nekik. Az első helyen a Kiskunmajsa csapata végzett Bende és Marci vezérletével Gondolom mindenkinek ismerős a két név. A második helyet az MTK-MFS szerezte meg, a negyedik és a hatodik helyen pedig a Szolnoki MÁV két csapata osztozott.

Bronzérmet mindenkinek akasztottam a nyakába, mert egy csapat vagyunk. Tehát a bronzcsapat tagjai: Hajnal Viktor, Nagy Ákos, Korpácsi Máté, Gajdos Márk, Szabó Roland, Mácsik Ákos

 

Edzők: Gyenes Tamás

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!