U-6 Football Factor Kupa Gödöllő

 

Football Factor Kupa Gödöllő!

 

A 2008-as korosztályú srácokkal először indultunk el a saját korcsoportukban megrendezett tornán. Nagy várakozással várták a gyerekek a Gödöllőn megrendezett kupát. A torna előtt azt kértem tőlük, hogy bátran és harcosan játszanak és ne legyenek megijedve az új közegtől és attól, hogy négyen vannak a pályán egyszerre nem pedig hárman egy csapatban. A gyerekek nagyszerűen focizva, többször sok gólos győzelmekkel bizonyították, hogy nagyon tehetségesek egytől egyig.

 

A csapat tagjai: Gajdos Márk, Hajnal Viktor, Nagy Ákos, Korpácsi Máté, Szabó Roland

 

A tornán résztvevő csapatok: Monor SE, Ikarus BSE, Mészöly FS, Gödöllői SK

 

Az első meccsen a Monor csapatával játszottunk. A srácok nagy lendülettel vetették bele magukat a mérkőzésbe és ennek meg is lett az eredménye, mert átgázoltak az ellenfelükön. Tetszetős játékkal 9-0 arányban győzedelmeskedtünk.

Gólszerzők: Gajdos Márk 5, Hajnal Viktor és Nagy Ákos pedig 2-2 gólt jegyezhetett.

 

A második mérkőzésen a legerősebb ellenfelünkkel kerültünk szembe. A hazaiak csapatával. Végig kézben tartottuk a mérkőzést, de sajnos nagyon sok helyzetet kihagytunk. 1-0-ra vezettünk, de sajnos az utolsó másodpercekben egy figyelmetlenség miatt kaptunk egy gólt így 1-1 lett a meccs végeredménye.

Gólszerző: Nagy Ákos

 

Harmadik mérkőzésünket a Ikarus BSE ellen játszottuk. A srácok nem torpantak meg és ugyan ott folytatták ahol abba hagyták az előző meccseken. Végig letámadva az ellenfelet, nyomást gyakorolva rájuk győzedelmeskedtek 3-0 –ra .

Gólszerzők:  Gajdos Márk 1, Hajnal Viktor 2

 

Az utolsó mérkőzést a Mészöly FS ellen játszották a gyerekek. Azt hittem,hogy már fáradnak mert egy cserével játszották végig a tornát, de minden erejüket mozgósították és mint minden meccset ezt is kézben tartva 4-1 re győztek a srácok.

Gólszerzők: Hajnal Viktor 3, Nagy Ákos 1

 

A tornán a második helyezést szerezték meg a srácok rosszabb gólkülönbség miatt. Ahhoz képest, hogy az első tornája volt 3 játékosnak  , nagyon meg voltam mindenkivel elégedve. Igyekeztek betartani az utasításaimat. Küzdöttek egymásért végig és kifutotta magát mindenki. A lényegét elérte a hosszú utazás. 48 perc játék ismeretlen csapatok ellen. És ebben a korban ez a legfontosabb, hogy játszanak.

 

Gajdos Márk:  Az egyik legtehetségesebb játékosom. Igazi csapatember válhat belőle idősebb korára. Irányította és segítette a társait. Öröm volt nézni a játékát kívülről.

 

Hajnal Viktor: A tornán lőtt 7 gólja önmagáért beszél. Már most nagyon jól cselez és oda ér mindenhova. Gajdos Márkkal nagyon jól kiegészítik egymást.

 

Nagy Ákos: Igazi energiabomba. Egy pillanatra sem állt meg. A pálya minden pontján feltűnt. Nagyon ügyes és sokat fejlődött a fél év alatt.

 

Korpácsi Máté:  Máténak nagyon köszönöm, hogy úgy utazott el velünk, hogy egész héten betegeskedett. Ez kicsit meg is látszott a játékán, de küzdés ami az egész csapatot jellemezte az nála is meg volt. Igazi csapatember ő is. Rengeteget fejlődött ő is a fél év során. Remélem ez így is marad.

 

Szabó Roland:  Új srácról van szó. 3 hete jár hozzánk edzésekre. Bedobtam a mélyvízbe és meghálálta a bizalmat, mert nagyon ügyes és lelkes volt.  Próbált mindenhol ott lenni és nem vonta magát ki a játékból. Bátran cselezett, a gól sajnos nem jött neki össze. Legközelebb az is meg lesz! Csak így tovább.

 

Edző: Gyenes Tamás

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!