U-8 Kölyökliga 4. forduló!

 

Kölyökliga 4. forduló Vác!

Ismételten útra kelt a csipet-csapat és most Vácon próbált szerencsét. A napunkat beárnyékolta, hogy Juhász Bálint és Kristófik Dani sem tudta vállalni a játékot. Így hat játékos maradt erre a játéknapra.

A könnyed és kellemes utazást követően elsőként értünk a mérkőzéseink helyszínére. Kis várakozás után, az öltözőben kellemetlen meglepetés érte a gyerekeket. Edző bá otthon felejtette a mezeket! Szerencsére a srácok ezen könnyen túlléptek és nagyon sportszerűen, a rendező klub is kisegített bennünket felszereléssekkel.

Azt tartja a mondás, hogy minden rossz után jön valami jó! Bennünket még aznap meg is talált. Történelmi pillanatokat élhettünk át a három győzelmünkkel. A kölyökliga kezdete óta a 2009-s korosztály még nem nyert három mérkőzést, most viszont sikerült ez a bravúr.

De kezdjük is az elején.

Az első mérkőzésünkön a Kelen SC. ellen indult útjának a labda. Az előzetesek alapján ők ígérkeztek a legnehezebb ellenfélnek. Nos, a srácok az első félidőben olyan érett és meggyőző játékkal rukkoltak elő, hogy három gólig meg sem álltak, sanszot sem adva a Kelen-i gyerekek számára. Ám a második félidőben már az ellenfelünk is felébredt, illetve mi is kicsit figyelmetlenebbé váltunk. Ez azt eredményezte, hogy izgalmassá vált a találkozó, de a győzelmünk nem forgott veszélyben.

SC. Hirös-Ép – Kelen SC.  5:2

Gólszerzők:

Kis Csaba(2), Csordás Zoltán(1), Csorba Olivér(1), Makai Bendegúz(1)

 

Második mérkőzésünket a helyiek ellen vívtuk meg. A találkozó arról marad emlékezetes, hogy 126 helyzet kellet az első gólunkhoz. Addig viszont még kaptunk egyet, hogy még izgalmasabbá tegyük az életünket. De szerencsére nem tudta őket megzavarni, hogy az ellenfél szerzett vezetést és beindult még időben a gépezet. Kiléptünk a komfortzónánkból, melynek magabiztos győzelem lett a vége.

SC. Hirös-Ép – Vác VLSE  6:1

Gólszerzők:

Kis Csaba(2), Csorba Olivér(2), Makai Bendegúz(2)

 

Az utolsó mérkőzés kérdése az volt, hogy bírják e még a fiúk erővel és meg lesz e, a hőn áhított 9 pont. A Dunakeszi csapata gyorsan tudtunkra adta, hogy ez nem fog olyan könnyen menni. Rövid idő alatt rúgtak nekünk kettő gólt és így jelentős előnyre tettek szert. Igaz, addig mi is kihagytunk szintén egy teherautónyi helyzetet.

Az elmúlt hónapok sportélményei arra mindenképpen jók voltak, hogy a srácok elhiggyék, nincs lehetetlen addig, amíg a játékvezető le nem fújja a mérkőzést. A gyermeki elszántság, kitartás és akaraterő az, ami ezen a napon mindent vitt. Támadóink jól helyezkedve vétették észre magukat és sok helyzetet alakítottak ki az ellenfelek kapuja előtt. Így Csorba Olivér és Makai Bendegúz vezérletével elindult a gólgyártás. Szerencsére a gólt egy kapus sem képes védeni, ezért a meccs végére jelentős gólkülönbségű győzelmet arattunk.

SC. Hirös-Ép – Dunakeszi 7:2

Gólszerzők:

Csorba Olivér(3), Makai Bendegúz(4)

 

A pillanat eljött, meg van a 9 pont. Ezzel szinte biztos, hogy a legkisebbek is a legjobb csapatok ellen folytathatják tavasszal.

Mindez kiváló bizonyítéka annak, hogy jó úton járnak. Lehet, hogy sok időbe és erőfeszítésbe kerül, de folytatni kell az eddigi jól végzett munkát. A remek siker remélem jó hatással lesz a folytatásra!

 

A csapat tagjai:

Csordás Zoltán, Csorba Olivér, Erdős Rómeó, Kaldenecker Ármin, Kis Csaba, Makai Bendegúz

Edzők: Koós Károly, Keresztes Zoltán

 

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!