U-10-11 Kölyökliga Hatvan!

Telnek a hetek és már a negyedik fordulónál jár a Kölyökliga. Az uticélunk most Hatvan volt. A kellemes utazás után szembesültünk azzal, hogy elég rossz pályán kell majd helytállnunk. 

Úgy érzem, ez méltatlan volt a gyerekekkel szemben. Lett volna lehetőség jó, jobb pályán is játszaniuk. Azt gondolom, hogy a felnőtt csapat nem szenvedett volna csorbát, ha az ide érkező focista palánták ezeken a pályákon kapnak lehetőséget.

Mindegy, ezek külső körülmények, ami bennünket nem zökkenthet ki.

Ez így is történt. Nagyon pici hiányzott ahhoz, hogy úgy jöjjön haza a két korosztály, egy gólt sem kapott. Jó érzés volt ott lenni, mint edző, mint szurkoló, mert csapataink azt nyújtották, amit vártunk tőlük.

 

A szokásoknak megfelelően a 2005-s korosztály kezdte a programot. Az ASI Dinamó SE volt az ellenfél. Ügyesen, domináns helyzetkidolgozásokkal játszottak a legények, de akkor még azért a pálya megtréfálta őket. Így a 2:0-s győzelem megérdemelt volt.

A 2006-s korosztály szintén uralta a játékot, de rajtuk is kifogott a pálya. Ám csak egy ideig, mert a második félidő meghozta a várt eredményt. 3:0 ide, nem rossz kezdett.

 

Második ellenfelünk a Dabas- Gyón csapata volt.

Mind a kettő korosztálynál szembetűnő volt a komoly tudásbeli különbség. A 2005-s korosztály 5:0-ra, a 2006-s korosztály 13:0-ra győzött. Az ellenfél sokszor hibázott, sokszor volt tanácstalan.

 

Azt mondják, hogy a kötelező győzelmek a legnehezebbek. Ez most nem igazolódott be, de a következő meccseken a Hatvan ellen érezhettünk ebből valamit. Pedig a srácok határozottan a győzelem igényével léptek a pályára.

Történt ugyanis, hogy mind a kettő korosztály rengeteg helyzetet elpuskázott, ami majdnem megbosszulta magát.

Végül az U11 könnyebben, míg az U10 nehezebben biztosította be a győzelmét.

A 2005-s korosztály 3:0-s győzelme azt jelentette, hogy kapott gól nélkül hozták az aktuális fordulót. Ez bravúr és a megérdemelt tapsot meg is kapták a 2006-któl.

Ráadásul leküzdötték az első meccses dekoncentráltságot is, amiért nagy dicséret jár nekik.

A 2006-s csapat egy kapott gól mellett továbbra is megtartotta a 100%-s mérlegét, ami 12 mérkőzés után szintén nem kis bravúr.

A neheze az ötödik fordulóban jön. Az MTK, Loki ellen kiderül, hol tartunk. Nagy szerepe lesz a jó ötleteknek, a meglepő húzásoknak, mert nem mindig elég a saját játékunkat jól játszani. Mindenesetre bizakodásra ad okot amit eddig láttunk mind a kettő csapattól.

 

U10-s csapat: Makádi Martin, Szabados Levente, Hajnal Norbert, Ruzsa Marcell, Sallai Dániel, Krupa Zsolt, Szegedi Levente, Visinka Valentin, Fleig Áron, Kárpáti Ákos, Mák Péter, Lisku Illés

Edzők: Koós Károly, Pelikán István, Keresztes Zoltán, Havas Csaba, Kerpits Ferenc

 

U11-s csapat: Gazdag Merse, Palatinusz Zalán, Átrok Zalán, Pesti Balázs, Mészáros Adorján, Halasi Máté, Horti Márk, Bodor Bertold, Szakács Kálmán, Rimóczi Norbert

Edzők: Hájer Sándor, Keresztes Zoltán, Havas Csaba, Kerpits Ferenc

 

Csak így tovább srácok! Hajrá Hirös – Ép!

 

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!