U-10-11 Kölyökliga Balassagyarmat!

A kölyögliga harmadik fordulójában érdekes kirándulás elé néztünk. Balassagyarmaton még nem jártunk és az ott megjelent csapatokat sem ismertük. Egyetlen kivétel akadt ez alól, a Gyöngyös.

A cél továbbra is a jó szereplés volt, azaz a felsőház elérése mind a kettő korosztálynál. A hosszú út után volt idő elfoglalni a most épített székházat, öltözőket. Jó érzéssel tölt el, ha ilyen helyen járok, mert látom a törekvést, a tenni akarást azért, hogy minél jobb körülmények között sportolhassanak a gyerekek, felnőttek.

Az első mérkőzésünket a Gyöngyös ellen játszottuk, ami némileg meglepett bennünket, hiszen a Monor-Pilis volt a kiírás szerinti ellenfelünk. De sebaj, végül is mindenki ellen játszani kell. Nyújtsuk mindig a legjobbat és ne elégedjünk meg azzal, akik épp vagyunk. Akarjunk mindig eggyel tovább lépni és akkor rendben is lesz a meccs.

A 2005-s korosztály meglepetésre kikapott az egyébként nem rossz Gyöngyöstől. Nyáron mi is meccseltünk velük és pozitív benyomásunk maradt meg róluk annak ellenére, hogy vesztesként jöttünk le a pályáról. Egy biztos, Sanyi bácsiéknak oda kell figyelniük az első mérkőzéseikre, mert az előző fordulót is így kezdték. Érdemes elgondolkodni, mi lehet ennek az oka. Utána javították a hibájukat és mind a kettő mérkőzésüket sikeresen hozták. A Balassagyarmat ellen magabiztosan, Monor ellen igaz kicsit nyögvenyelősen, de sikerült. A védelmükben elmondanám, hogy a Monor is erős, jó ellenfél volt. Nehezen indult a meccs, nem volt könnyű ellenük játszani, mert a mérkőzés időnként már súrolta a sportszerűség határát és a fair play szellemét.

Összességében a begyűjtött hat pont nem rossz eredmény. Az élmezőnyre továbbra is tapadnak a legények. Mégis megjegyezném, milyen jó lenne a két forduló során elhullajtott hat pont.

A 2006-s korosztálynak az utazás előtt több gondja akadt, mint a három meccsen együttvéve. Négy játékosunk maradt távol az utazástól. Ami kellemetlen, hogy szinte az utolsó pillanatban értesültünk róla. Azok a srácok akik viszont eljöttek, ritka bravúrt hajtottak végre. Úgy nyerték meg a mérkőzéseiket, hogy gólt sem kaptak. Ez 30x30 perc alatt gyermek fociban szinte példátlan. Büszkeséggel tölt el az is, hogy a fiúk nem siránkoznak, ha valaki kiesik a játékból, hanem örülnek a lehetőségnek és kiváló hozzáállással pótolják a hiányzókat. Így magabiztosan tartották maguknál a meccsenkénti három pontot, mindannyiszor győztesen hagyták el a pályát. A három mérkőzés alatt rúgtunk 20 gólt abból a Gyöngyösnek ötöt, a Balassagyarmatnak kilencet és a Pilisnek hatot. Sikerült az első meccsünkön egy masszív Gyöngyöst megtörnünk, a második meccsen a Balassagyarmat ellen megtalálni a góllövő cipőnket, a harmadik ellenfelünknél pedig a mérkőzés elején igaz elő kellett venni a Judós múltat, de utána felszabadultan, igazi örömfocival feltenni az i-re a pontot.

A 9 pont azt jelenti, hogy továbbra is 100%-s a 2006-s korosztály. A nap jutalmát számunkra a 2005-s korosztály szolgáltatta azzal, hogy buszra szállásunkkor tapssal kísértek a helyünkre bennünket.

Nagyon megható és sportszerű jelenet és cselekedet volt tőlük. Mi is szeretnénk ezt viszonozni nektek!!!!!!!!

Legyen közös célunk legjobbnak lenni a legjobbak között!

Az U11-s csapat tagjai:

Gazdag Merse, Bodor Bertold, Átrok Zalán, Palatinusz Zalán, Pesti Balázs, Banó Milán, Mészáros Adorján, Hábenczius Tamás, Rimóczi Norbert

Edző: Hájer Sándor

U10-s csapat tagjai:

Makádi Martin, Hajnal Norbert, Szabados Levente, Szegedi Levente, Ruzsa Marcell, Krupa Zsolt, Sallai Dániel, Mák Péter, Lisku Illés

Edző: Koós Károly

 

Csak így tovább srácok! Hajrá Hirös – Ép!

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!