U-10-11 Kölyökliga!

Kölyökliga záró forduló!

 

Újra elszaladt egy szezon és már a Kölyökliga harmadik évadának befejezéséhez készülődtek a 2006-s és a 2005-s Sc. Hirös-Ép-s srácok. Ezek az utolsó mérkőzések nem csak a helyezésekről döntöttek, itt megmutatkozott csapataink igazi ereje is. Tudtuk, hogy ellenfeleink jó erőt képviselnek, de a fiúk nem ijedtek meg a feladattól. Így indultunk péntek délután útnak.

Értékelésemet a 2005-s csapattal kezdeném. Azokkal a legényekkel, akik nagyon biztatóan kezdték a tavaszi fordulókat és sokáig az élbolyban tanyáztak. Aztán érthetetlen okok miatt valami elromlott, nem működött az utolsó kettő fordulóban.

Így a hat meccs alatt begyűjtött 2 pont édes kevésnek bizonyult. A srácok visszaestek egészen a középmezőnyig. Abban, hogy egy mérkőzésen melyik csapat kerekedik a másik felé, nagyon sokat számít a felkészülés, az edzésmunka. Jelen esetben felmerül a kérdés, hogy van e értelme a közös munkának, akartok e még az Sc. Hirös-Ép Egyesületben focizni?

A 2006-s korosztály az elmúlt évek sikereit próbálta meg folytatni, túlszárnyalni. Nem könnyű feladat, hiszen minden szezonban oda értünk a dobogóra. Ez most is sikerült, mert az utolsó három meccsen megpróbált mindenki maximálisan teljesíteni. Így a begyűjtött 9 pont azt jelentette, hogy ezüstérmes lett a csapat. A győzelmek igazi csapatmunkát tükröztek ezen a napon, amiért mindenkit dicséret illet.

Óriási dolognak tartom a csapat szereplését. Ebben az évben volt a legnépesebb a mezőny. 32 klub adta le a nevezését. A keleti régió szinte minden komolyabb klubja jelen volt. Egy Loki tudott elénk kerülni, míg mi olyan klubokat előztünk meg, mint az MTK, a Vasas, az FTC, az UTE, a Szolnoki MÁV, vagy a BP. Honvéd.

Három év alatt háromszor voltunk a dobogó szinte minden fokán. Nem hiszem, hogy kell ennél több elismerés a srácoknak! Szeretném megköszönni nekik a kitartásukat, hisz az már fél siker ahhoz, hogy legyőzzük a lehetetlent.

 

U11-s csapat tagjai:

Gazdag Merse, Szakács Kálmán, Átrok Zalán, Halasi Máté, Pesti Balázs, Bodor Bertold, Hábencziusz Tamás, Palatinusz Zalán, Rimóczi Norbert, Horti Márk,

Edzők:

Hájer Sándor, Havas Csaba koordinációs edző, Kerpits Ferenc kapusedző

 

U10-s csapat tagjai:

Makádi Martin, Szabados Levente, Hajnal Norbert, Krupa Zsolt, Sallai Dániel, Szabó Bence, Szegedi Levente, Ruzsa Marcell, Kárpáti Ákos, Lisku Illés, Visinka Valentin, Mák Péter, Sebestyén Barnabás, Fleig Áron, Gyenes Róbert

Edzők:

Koós Károly, Pelikán István, Havas Csaba koordinációs edző, Kerpits Ferenc kapusedző

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!