Megyei válogatott és a búcsúzó 2005-ös korosztály

A Magyar Labdarúgó Szövetség az év elején, egy új, megyei szinten működő tehetségfejlesztő programot indított el. Célja, hogy az U12-U13-U14-es korosztályokban országszerte megtalálják a legügyesebb gyermekeket és egy egységes képzésben részesítsék őket. Ennek keretein belül, szeptember 5-én Kecskeméten, egy kiválasztón mutathatták meg a megyéből összesereglett fiatalok a tudásukat.

Nagy örömünkre szolgál, hogy az U12-es korosztály csapatába, a nálunk nevelkedett és még a mai napig itt focizó Rúzsa Marcell is bekerült.

Számára és a megyei válogatott többi tagja számára ez azt jelenti, hogy két hetente közösen is edzenek, Szabó Tibor felügyelete alatt, egy az MLSZ által kidogozott közös edzésprogram alapján.

Reméljük, hogy Marciról 3 év múlva, már az U15-ös, utánpótlás válogatott tagjaként írhatunk.

Gratulálunk, és sok sikert, kitartást kívánunk a további munkájához!

 

A nyáron elbúcsúztattuk a legidősebb, 2005-ös korosztályos srácainkat. Ez azért volt idén még nehezebb az eddigieknél, mert ez lett volna az első olyan szezonunk, amikor maradhattak volna még egy évet és focizhattak volna tovább Egyesületünk színeiben.

A kezdeti nagy öröm és lelkesedés később alábbhagyott és augusztusra kezdett körvonalazódni, hogy nem marad elég gyermek ahhoz, hogy U12-s csapatunk is lehessen.

Szakács Kálmán, Szalai Gábor, Palatinusz Zalán és Rimóczi Norbert úgy döntöttek, nem szeretnének tovább focizni. Gazdag Merse és Átrok Zalán a Puskás Akadémiához igazoltak, míg Pesti Balázs a Kerekegyháza SE-be, aki ezen kívül tagja lett még a megyei válogatottnak is.

Ebből kifolyólag Koós Marcell, Bodor Bertold, Mészáros Ágoston és Horti Márk az UFC, míg Hábencziusz Tamás és Halasi Máté a KTE csapatát erősítik ezután.

Sok sikert kívánunk számukra a folytatáshoz!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

U8 - Családi foci


Egy jó hangulatú edzésen a családi focié volt a főszerep!