2001-es korosztály legjobb játékosa: Rózsa Csongor

SC Hírös-Ép

 

 

 

Rózsa Csongor – 2001-es korosztály

 

-        Hat évet töltöttél egyesületünknél. Mi volt a legemlékezetesebb élményed? Mi a legkedvesebb emléked ebből az időszakból?

Leginkább a többnapos focikupák tetszettek, azok közül is talán az Ausztriában megrendezett versenyre emlékszem legszívesebben. A csapattal ez volt az utolsó nagy megmérettetésünk és egyben nagyon jó kaland is volt. A 2012-es SC Hírös-Ép téli kupán a legjobb hazai játékos díjra is szívesen emlékszem vissza.

-        Mindig van egy olyan edző az ember életében, aki nagy hatást tesz rá, aki leginkább motiválni tudja. Számodra ki volt a legmeghatározóbb egyesületünkben?

A hat év alatt volt pár edző és mindegyiket nagyon szerettem. Hájer Sanyi bácsinál kezdtem még középsős óvodás koromban, majd Bánhidi Józsi bácsi keze alatt fociztam sok évet, talán e miatt Ő volt az aki legnagyobb hatást gyakorolta rám. A végén Kemenes Gyuri bácsi volt az edzőnk 2 éven keresztül akinek szintén nagyon sokat köszönhetek.

-        Miért hagyta abba a labdarúgást?

Az SC Hírös-Ép után felvételt nyertem a KTE csapatába, amire nagyon büszke voltam. 2 és fél évet fociztam ott, de a vége felé egyre kevesebb kedvem volt hozzá, elvesztettem a motivációmat, már nem tudott inspirálni az edzői gárda. Az iskolába is egyre többet kellett tanulni és egy idő után a továbbtanulás is egyre fontosabb szempont lett. Barátaim hatására átpártoltam egy másik nagyon jó csapatsportra, a vízilabdára. Sajnos a korosztályomban nem volt ki a csapat, e miatt ¾ év után váltottam. Nyolcadik év elején felfedezett egy futóedző és azóta ezzel foglalkozom. A mozgás szeretete az életem részévé vált, szívesen síelek, futok, túrázok még a Balaton átúszáson is részt vettem.

További sok sikert kívánunk számodra az SC Hírös-Ép után.

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak