Utánpótlás foci

Utolsó Bozsik-programon és Kölyökligán szerepeltek Koós-ék

2006,koos,kolyokliga,bozsik

Koós Károly értékelése a legutóbbi Bozsik fordulóról:
„Gyorsan telnek a hetek és el is érkeztünk az őszi szezon utolsó Bozsik tornájához, melyet az UFC Kecskemét rendezett.
Ismét játszott mindenki mindenkivel. A hat klub a Szeol SC, Szilády RFC, LUA Baja, UFC Kecskemét, Szeged 2011 és mi vártuk, hogy útjára indulhasson a labda.
A nap kora délután ért véget, melyet egy döntetlennel, a LUA Baja ellen és négy vereséggel zártuk.
A csapat próbált focizni, próbáltunk egyénileg kezdeményezőek lenni, de valami nem működött ezen a napon. Döcögött, csikorgott a gépezet.
Ahogyan az lenni szokott, a torna lezárásakor az aznapi legmeggyőzőbb teljesítményt nyújtó játékosokat oklevélben részesítették. Tőlünk Szabados Levente állhatott ki a legjobbak közé.
Van mit átgondolnunk és miért dolgoznunk. Egy dolgot viszont semmiképp ne felejtsetek srácok! Egy csapat csak akkor érheti el e legtöbbet, ha egy cél lebeg minden csapattag szeme előtt.”
A csapat: Makádi Martin, Visinka Valentin, Szabados Levente, Mák Péter, Hajnal Norbert, Kocsis Manó, Selmeci Márk, Kárpáti Ákos, Farkas Benedek, Sebestyén Barnabás, Horváth Dániel

Az őszi szezon utolsó Kölyökliga sorozat összefoglalója:
„Az őszi Kölyökliga sorozatunk utolsó küzdelmeire Kecskeméten került sor. Az időjárás is kegyeibe fogadott bennünket, mely jó előjelnek tűnt. Jó vendéglátóhoz híven délre vártuk a Budapest FC és a Gödöllő csapatait.
Reméltük, hogy az előző napi Bozsikon nyújtott teljesítményünket jócskán megugorjuk. Ez így is lett. A napot vereség nélkül zártuk.
A Budapest FC csapata ellen kezdtünk. Magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést és elsősorban egyéni akciókkal próbáltuk a kapujukat bevenni. Aztán a küzdelem kezdett kiegyenlítetté válni, mely eredményeképpen döntetlennel hagyhatták el a csapatok a pályát.
Budapest FC – SC Hírös-Ép 1:1
Egy kis pihenő után a Gödöllő csapata következett. Az előző mérkőzés jó alapnak bizonyult. Motiváltan, összeszedetten játszottunk. Végül is nagy csatában, de győztünk.
SC Hírös-Ép – Gödöllő 2:1
Ez azt jelenti számunkra, hogy az őszi idényt a 3. helyen zártuk. Ám ez az előzményeket is figyelembe véve igazi bravúr! Hisz a nyár végén még a csapat léte is veszélyben forgott a távozók miatt. Ráadásul így fél távnál, a sorozatban versenyző öt korosztályunk közül, egyedül az U12-s korosztály az, aki a dobogóról várhatja a folytatást.
Gratulálunk!”
A csapat: Makádi Martin, Hajnal Norbert, Szabados Levente, Szabó Bence, Szegedi Levente, Kocsis Manó, Farkas Benedek, Selmeci Márk”

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak