Utánpótlás foci

Utánpótlás eredmények

docs,pelikan,2007,2009,2006,koos

Koós Károly beszámolója a hétvégéről:
Folytatódott a „B” szintű Régiós Bajnokság. Ezúttal a rendezői feladat ránk hárult. Az előző fordulóhoz képest az ellenfeleinket és a lebonyolítást tekintve változás nem történt.
Abban viszont igen, hogy az öt meccsünk alatt döntetlent nem játszottunk. A kettő győzelem és a három vereség nem rossz eredmény az idősebbek között.
Makádi Martin újra parádézott a kapuban, megérdemelten emelték ki a torna zárásánál. Kiemelném még Visinka Valentin remek védő munkáját, akitől egy szemfüles gólra is futotta. A többiek is mentek becsülettel, de önmagukhoz képest kiemelkedő teljesítményre most nem futotta.
Csak így tovább fiúk!

A csapat tagjai: Makádi Martin, Szabados Levente, Visinka Valentin, Hajnal Norbert, Kocsis Máté (sérültként), Kocsis Manó, Selmeczi Márk, Sebestyén Barnabás, Kárpáti Ákos, Farkas Benedek, Bíró Bertram
Edző: Koós Károly

Koós Károly U9-es csapat edzőjének értékelése:

Gyorsan szaladnak a hetek és már a harmadik fordulóhoz érkeztünk, ahol ismét kemény megpróbáltatás elé néztünk. A Vasas Kubala Akadémia és a Baja BLSE sem ígérkezett egy könnyű lejtmenetnek. 

Ez be is igazolódott. Mind a kettő mérkőzéshez nagyon komoly koncentráció és teljesítmény kellett a jó eredményhez. Az előző fordulókban ez már meg volt. Kérdést csak az jelentett, sikerül e állandósítani a jó formánkat.
A Vasas ellen kezdtünk. Ellenfelünket jól ismerjük, remek focit játszó csapat benyomását keltik mindig, jó erőket képviselnek. Ebben most sem csalódtunk. Remek mérkőzés kerekedett ki a két csapat között. Kellett hozzá egy szemfüles gól az első percben, ami megadta az alaphangot. Vezetésünk után komoly helyzeteket alakított ki a mind a kettő csapat, de a gól egyik oldalon sem jött össze. A kapusok rendre jól helyezkedtek, bravúrjaikkal tartották életben a csapataikat.
Második félidőben növeltük az előnyünket, de tapasztalatból tudjuk, hogy ez még nem jelent semmit. A Vasas mozgósította tartalékait és kihasználták apró megingásainkat. Látni lehetett a srácokon, hogy milyen fegyelmezetten, tiszta szívvel küzdöttetek a győzelemért, de ez most csak a döntetlenhez lett elég, így a 2:2 igazságosnak mondható.
SC Hírös-Ép – Vasas KLA 2:2

Második mérkőzésünket a Baja ellen vívtuk. Élénken él bennünk az egy évvel ezelőtti első Kölyökligás mérkőzésünk. Akkor oktatást kaptunk foci tantárgyából. Most viszont mi oktattunk. A srácok mindent beleadtak és mindemellett örömömre szolgált az is, hogy maximálisan a gólszerzés lebegett a szemük előtt. Így Fortunával karöltve gól cunamit rendeztünk és egy nagyarányú győzelemnek örülhettünk. Remek érzés volt végre a tükröt oda tartani az egy évvel ezelőtti és a mostani állapothoz. Olyan meggyőző játékot mutattunk be, hogy az ellenfelünknek sansza sem volt.
SC Hírös-Ép – BLSE 10:3
Srácok, a magasra tett léc megugrása kötelező, mert az látszik, hogy képesek vagytok rá. Csak alább ne adjátok, soha.

A csapat tagjai: Erdős Rómeó, Nagy Balázs, Kristófik Dániel, Polyák Andor, Makai Bendegúz(sérültként), Kis Csaba, Csorba Olivér, Csordás Zoltán, Kaldenecker Ármin, Ónodi Nándor
Edzők: Koós Károly, Keresztes Zoltán

Pelikán István értékelése a legutóbbi fordulóról:
Tolnára utaztunk szombaton a Kölyökliga 2. fordulójában. Napsütésben, jó pályán játszhattak a gyerekek. Az első fordulóhoz képest sokat kellett javulnunk. Ez sikerült is mindkét mérkőzésen magabiztos győzelem született. Jó volt a motiváció, a hozzáállás és a játék is. A sokat gyakorolt letámadás most még hatékonyabb volt. Jól zártuk le a területeteket, sok labdát szereztünk az ellenfél térfelén. Így több helyzetet tudunk kialakítani. Azonban a befejezéseknél még pontosabbnak kell lennünk. Néha kapkodó megoldást választanak a gyerekek így az utolsó passzba vagy a befejezésbe hiba csúszik. Ezen javítani fogunk a jövőben. Gratulálunk a gyerekeknek!

Mérkőzések:
SC Hirös-Ép - KLC-KTE SI: 8-2
SC Hirös-Ép - Tolna VFC: 3-1
A csapat tagja: Lehotai Ákos, Zoboki Krisztián, Fleig Áron, Dömötör Zsolt, Szabó Benedek, Czumbil Mihály, Keindl Kristóf, Kovács Martin, Diószegi Kristóf, Szűcs Szilárd, Gszelmann Tamás
Felkészítő edzők: Pelikán István, Dócs Dániel

Az esemény támogatói:

Fornetti

Sun Aqua

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak