Utánpótlás foci

2/2 Tornagyőzelemmel indult a 2018-as év az U8-nak

2010,hajer,marozsi SC Hírös-Ép

Szombaton került megrendezésre a hazai rendezésű XXI. SC Hírös-Ép Téli Kupa, a 2010-es korosztály számára, melyen betegségek miatt kapusaink nélkül kellett részt vennünk. A megoldást két mezőnyjátékosunk, Tovaj Csanád és Fricz Pál jelentette, akik felváltva helytálltak és megoldották a rájuk hárult feladatot.

Az első csoportmérkőzésünkön azzal a KLC-KTE SI csapatával játszottunk, akivel egy hete döntőztünk Izsákon. Magabiztos és szép játékkal, jó helyzetkihasználással sikerült 8-0-ás győzelemmel indítani a napunkat. Következőnek jött a SZEOL SC csapata, ahol már az "ideiglenes" kapusainknak több dolguk volt, de sikerült kapott gól nélkül lehozniuk a meccset, így 4-0-ás győzelemmel csoportelsőként vártunk az elődöntőre.

A döntőbejutásért nagy városi riválisunkkal, az UFC csapatával mértük össze erőinket, akikkel mindig szoros mérkőzéseket szoktunk vívni. A mérkőzés nagy részében mi domináltunk, ez főleg a helyzeteinkben mutatkozott meg, hiszen számtalan lehetőség került kidolgozásra, de a döntő pillanatokban nem sikerült gólra váltanunk, viszont kapusaink ismét gól nélküli meccset produkáltak, így 0-0-ás végeredmény után jöttek a büntetők. Fricz Pál egyet sikeresen hárított, míg mi mindegyiket belőttük, így 3-1-es győzelemmel döntőbe kerültünk.

A döntőben a kiskunhalasi Szilády RFC csapatával találkoztunk, akikkel úgy mint az UFC-vel, szintén nagy mérkőzéseket szoktunk játszani. Az elején el tudtunk húzni 2 góllal, amelyet egalizált a Halas. Helyzetek és küzdés mindkét oldalon, viszont Sápi Kristóf két félpályás bombájával sikerült 4-2-re nyernünk, ezzel elhódítani a kupát.

Az egész torna alatt a srácokon látszódott, hogy élvezték a focit, sok gólt szereztek, melyekben mindenki maximálisan kivette a részét. Egyre jobban látszódik a fiúkon a fejlődés, reméljük, hogy tudjuk velük folytatni ezt az utat és sok szép sikerben lesz még részünk. Legközelebb az eperjesi tornán szeretnék sikeresek lenni.

Gratulálok az egész csapatnak!

A XXI. SC Hírös-Ép Téli Kupa – 2010-es korosztály végeredménye

I. SC Hírös-Ép

II. Szilády RFC

III. SZEOL SC

IV. UFC Kecskemét

V. KLC-KTE SI

VI. Jászberényi FC

Legjobb játékos: Kárász Bence (Szilády RFC)

Gólkirály: Csizmadia Máté (SC Hírös-Ép)

Legjobb kapus: Fricz Pál (SC Hírös-Ép)

Legjobb hazai játékos: Kincses Károly (SC Hírös-Ép)

Edző: Hájer Sándor

Galéria

Galéria megtekintése
(A hivatkozott galéria nem az SC Hírös-Ép Egyesület weboldalán található.)

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak