Felnőtt futball

Sima vereség az őszi idényzárón

kovrig,kemenes,megyei

Vereségével a 7. pozícióban zárja 2017-et az SC Hírös-Ép

Tiszakécskén volt jelenése Kovrig Ákos együttesének a záró fordulóban. Előzetesen tartani lehetett a hazaiak támadóitól, ennek ellenére negyven percen keresztül nem lehetett rést találni a vendégek hátsó alakzatán. Ekkor egy középpályán eladott labdát góllal büntetett a Kécske, és mire feleszméltek a kecskemétiek, máris kettővel vezettek Káliék. A második játékrész Homola góljával indult, és újra kiegyenlítődött a játék. A vendéglátók játékát az első csapat keretében is szereplő Kalmár szabta, és a jóval fiatalabb átlag életkorú együttes harmadik gólját is ő szerezte a félidő közepén. Negyedórával a mérkőzés vége előtt egy gyors gólváltást követően maradt a két gólos különbség. Még az lefújás előtti minutumban egy védelmi hibát kihasználva duplázott Szabó Dávid, és kialakította az 5-2-es végeredményt. Összességében elmondható, hogy mezőnyben kiegyenlített játék folyt, azonban a durva egyéni hibákat gólokkal büntették a tiszakécskeiek. Ezzel a vereséggel az SC Hírös-Ép csapata a hetedik helyen zárja az őszt, mindössze négy pontra a dobogótól.

Duna-Aszfalt TVSE – SC Hírös-Ép 5-2 (2-0)

Duna-Aszfalt TVSE: Antal – Domonics, Varga, Kalmár, Káli, Jelenfi (Szabó 36.), Bálint, Dóka, Tóth (Csernus 76.), Hoffmann, Szabó (Tóth 90.)
SC Hírös-Ép: Ordasi – Lóczi, Dócs, Dunai, Torbavecz, Homola, Laczkó, Lantos, Botos (Gyebnár 52.), Márki (Visinka 80.), Horváth (Kovrig 56.)
Vezetőedző: Kovrig Ákos
gsz: Szabó (41., 90.), Dóka (43.), Kalmár (64.), Káli (75.) illetve Homola (49.), Lantos (75.)
sárga lap: - illetve Dunai (84.), Gyebnár (84.)

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…