Felnőtt futball

Idegenben nyert rangadót az SC Hírös-Ép

kovrig,kemenes,megyei

A három rúgott gól három pontot ért szombaton.

A tabellán szomszédos pozíciót elfoglaló Hetényegyházi SC vendégeként lépett pályára együttesünk. Az első 20 percben a hazaiak fölényben futballoztak, és Ordasinak, a kecskemétiek portásának többször is résen kellett lennie, hogy ne kerüljön hátrányba Kovrig Ákos gárdája. A labdarúgás íratlan törvényei azonban ezen a meccsen is beigazolódtak, és a kihagyott helyzetek megbosszulták magukat. Fél óra elteltével a góllövőlista éllovasa, Lantos Henrik szerzett egy rá jellemző szemfüles gólt, majd a szünet előtt a mezőnyben egész mérkőzésen sokat és hasznosan dolgozó Torbavecz megduplázta az előnyt. A második félidőben előnye tudatában kényelmesebben játszhattak Dunaiék, ráadásul Marozsi révén még egy találatot is sikerült elérni. A vége 0-3, így a két együttes helyet cserélt a táblázaton, és az SC Hírös-Ép a 6. helyről folytatja a bajnokságot, ahol a Kiskunmajsa és az Izsák ellen két hazai mérkőzés következik.

Hetényegyházi SC – SC Hírös-Ép 0-3 (0-2)
Hetényegyházi SC: Benkó – Forgó, Gyenes, Varga, Kenderen M., Szabovik, Kis (Virág 44.), Kenderes Zs., Vass, Mizsei, Sipos
Vezetőedző: Gyurik József
SC Hírös-Ép: Ordasi – Visinka (Sallai 38.), Dunai, Dócs, Torbavecz, Marozsi, Laczó (Gyebnár 46.), Lantos, Márki, Horváth, Botos (Ámann 53.)
Vezetőedző: Kovrig Ákos
gsz: Lantos (33.), Torbavecz (41.), Marozsi (73.)
sárga lap: Gyenes (3.), Kenderes M. (72.), illetve Botos (4.)

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…