Felnőtt futball

Hosszú hétvégén duplázik az SC Hírös-Ép

megyei,kovrig,kemenes

A munka ünnepe idén megnyújtja április utolsó hétvégéjét, amelyen a kecskeméti együttes két mérkőzést is fog játszani. Az előző fordulóban aratott fényes győzelem a Városföld otthonában fontos volt, de csak akkor ér majd igazán sokat, ha négy nap leforgása alatt újabb hat pont kerül a zsákba. Első lépésként a tabellán egy pozícióval előrébb álló Hetényegyháza látogat majd Lantosékhoz. Nem lesz sétagalopp a találkozó, hiszen jó formának örvendenek a vendégek, az elmúlt öt találkozón 12 pontot szereztek és csak épp Városföldön szenvedtek vereséget. Érdekesség, hogy hazai pályán a hírös városiak elbukták utolsó két rangadójukat, így éppen ideje a javításnak. A két csapat őszi derbije 3-0-ás kecskeméti sikerrel ért véget.

Kedden délután a 19. fordulóból elhalasztott mérkőzés pótlására kerül sor, amikor is a 13. helyen álló Tiszaalpár gárdája látogat a Műkertvárosba. Ezen a mérkőzésen egyértelmű esélyes lesz Kovrig Ákos gárdája, a vendégek a hétvégét megelőző 7 fordulóban nem nyert és remélhetőleg Kecskeméten sem fog.
A Hetényegyháza elleni mérkőzés április 28-án, 17:00 órakor, míg a Tiszaalpár elleni május 1-jén 17:00 órakor kezdődik a Műkertvárosi Sportcentrumban. A belépés továbbra is ingyenes, várjuk kedves szurkolóinkat mindkét találkozóra.

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…