Felnőtt futball

Győzelemmel zártuk a felkészülést

kovrig,megyei SC Hírös-Ép

Szerdán este az Izsákot fogadta felnőtt együttesünk az új szezon előtti utolsó felkészülési mérkőzésünkön.

A találkozó során a támadójátékra helyezték a hangsúlyt a csapatok, ennek köszönhetően több tetszetős találatot is láthattak a Műkertvárosi Sportcentrumba kilátogatók. Az első félidő 4-3-as vendég vezetéssel zárult, ezt a második játékrészben csapatunknak sikerült megfordítani, így 9-5-ös Hírös-Ép győzelemmel hagytuk el a pályát.

Kovrig Ákos vezetőedző így értékelte a találkozót:

,,Az első játékrészben rossz felfogásban játszottunk, sok védekezési hibával. Ezt a jól futbalozó ellenfelünk ki is használta. A második félidőre átszerveztük a csapatot, formációt is váltottunk. Ez úgy gondolom be is jött, a 9 rúgott gól magáért beszél, persze az 5 kapott sok. Ezzel lejátszottuk utolsó felkészülési meccsünket is, 3 edzőmeccsünk volt ezeket meg is nyertük. Így tudunk menni Pálmonostorára, úgy gondolom egy érdekes bajnoki nyitány lesz. Fizikálisan még van mit előre lépnük, de van még egy hetünk a felkészülésből. Nagyon várjuk már az új bajnoki szezont!"


Az SC Hírös-Ép Pálmonostorán 17:00 órakor kezdi meg a 2018-2019-es Bács-Kiskun Megyei II. osztály Északi csoportjának küzdelmeit.

Az első haza mérkőzésünk szeptember 1-jén 16:30 órakor a Tiszaalpári SE ellen lesz a Műkertvárosi Sportcentruban, melyre idén is szerettettel várjuk a szurkolókat!

Hajrá Hírös-Ép!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…